Кандидатура за ранк Helper

Discussion in 'APPLICATIONS / КАНДИДАТУРИ' started by Simeon Ivanov, Sep 10, 2017.

 1. Името ви : Симеон Иванов
  Ника ви в сървъра : RizZl3
  Къде живеете : Силистра,България
  Години : 15 (2002)
  Какъв е вашият ранк в сървъра : Squid
  Вашият skype : moni-02


  *Въпроси с дълъг отговор*

  Имали ли сте опит като член от екипа някъде и къде и защо вече не сте ? Бил съм част от няколко, но важни за мен сървъри,който съответно по нейзвестни за мен причини бяха спрени :
  Crewniverse,HyperCloudMC,StarboundMC.
  Защо да изберем вас пред другите играчи, които са се кандидатирали ? Реших да подам тази кандидатура за да опитам да помогна, защото за времето в което играя виждам как след полунощ рядко има админ/хелпър онлайн, мисля че ще ви бъда от полза.
  От колко време играеш в BUDDERPVP и колко време на ден ще отделяш в сървъра ако станеш HELPER ?
  Играя от скоро, може би от средата на Август, не съм сигурен. Този и горния въпрос ще си позволя да ги съединя и ще кажа отново,че след полунощ няма админи/хелпъри и се надявам аз да съм на пост ^^  Разкажи ни за своите интереси, хобита ?
  Интересен въпрос, аз съм фотограф от 2015, но все още съм новак и в момента събирам пари за по скъпа камера, понеже Canon EOS Rebel T6 (старият ми апарат) се скапа.

  Разкажи ни твой любим момент или случка в сървъра ?
  Любимия момент на повечето играчи е всичко безплатно, но на мен не, аз играя най-вече PvP, все още съм слаб, но ми доставя удоволствие, имам приятел който е бил KawaiiGuy, ако не му пиша името грешно ме разбрахте.Искам и да добавя, че от както съм в сървъра, не съм се почуствал по-слаб, имам в предвид, че нито парите, нито итемите ми бяха проблем след първата седмица, това ме привлече най-много!!


  Благодаря за вниманието!
   

Share This Page