Helper

Discussion in 'APPLICATIONS / КАНДИДАТУРИ' started by Nik0BG, Jul 15, 2017.

 1. #1 Nik0BG, Jul 15, 2017
  Last edited: Jul 15, 2017
  Името ви : Николай
  Ника ви в сървъра : Nik0BG
  Къде живеете : София
  Години : 15 ( навършени )
  Какъв е вашият ранк в сървъра : Squid
  ( бил съм BudderGoD )
  Вашият skype
  : nik0bg_2002


  *Въпроси с дълъг отговор*

  Имали ли сте опит като член от екипа някъде и къде и защо вече не сте ? - Не като цяло не съм се интересувал толкова имал съм мои сервер но бих се пробвал в вашия сервер и се надявам че това лято ще потръгнат добре нещата както миналото !
  Защо да изберем вас пред другите играчи, които са се кандидатирали ? - Нз това което мога да ви кажа е че просто разбирам от команди до някъде и че не съм проблемен играч и мога да помагам с каквото мога ! Редовен играч съм !
  От колко време играеш в BUDDERPVP и колко време на ден ще отделяш в сървъра ако станеш HELPER ? - Играя в сервера от първия или втория world и най-малко мога да отделям по 5 часа !
  Разкажи ни за своите интереси, хобита ? - Спортна стрелба / футбол / тенис на маса / джаги / компютри - това са нещата с които обичам да се занимавам . + от около година съм почнал да се занимавам сериозно да уча английски !
  Разкажи ни твой любим момент или случка в сървъра ? - Имал съм доста добри както и лоши но немисля че ще ви интересуват . Като когато с моя faction печелихме доста често Koth и много се забавлявахме !
   
 2. ОТ МЕН ИМАШ ЕДНО ГОЛЯМО "НЕ"
  1.Кратка кандидатура без аргументи и т.н.
  2.Общо прието е само някой части от текста,който пише даден член на форума да е цветен.
   

Share This Page